Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen we in Nederland met 550 collega’s met veel trots onze bieren. Van alcoholvrij tot speciaalbier. Met onze bieren brengen we mensen samen. En dat willen we blijven doen in de komende 100 jaar.
We zijn het bewijs dat internationaal en lokaal perfect samen gaan. We zijn trots onderdeel van het beursgenoteerde AB InBev, dat met ruim 500 merken en zo’n 220.000 medewerkers in meer dan 100 landen actief is. Tegelijk zijn we typisch Nederlands, met brouwerijen in Dommelen en Arcen. Merken bouwen is onze kracht. We zijn trots op ons portfolio, een perfecte mix van internationale en lokale merken, waaronder Jupiler, Dommelsch, Leffe, Hertog Jan, Hoegaarden, Corona en Stella Artois.

www.ab-inbev.nl


Temple Trading Hygiene Solutions is een groothandel gespecialiseerd in hygiëne- en reinigingsproducten. Welkom op onze site, waar wij u de gelegenheid bieden een indruk te krijgen wat Temple Trading voor u kan betekenen. Mocht u na het bezoek van onze site vragen hebben, dan mag u ons natuurlijk altijd hierover bellen.

Temple Trading Hygiene Solutions is gespecialiseerd op het gebied van veilige, kosten- en procedurebesparende reinigingsproducten en het Temple Trading-dispensersysteem voor papier en zeep. Als groothandel in ons dispensersysteem en hygiene-, en reinigingsproducten staan wij graag klaar voor alle bedrijven, groot en klein. Wij mogen daarom ook bedrijven van uiteenlopende branches tot ons klantenbestand rekenen.

www.templetrading.nl


De AquaFox neemt alle zorgen rondom het spoelen van de glazen weg. De water- en zeeptoevoer worden de hele dag automatisch geregeld zonder dat je het door hebt. De temperatuur van het spoelwater wordt constant gehouden en het personeel hoeft zich voortaan niet meer te bekommeren om de kraan of de zeepdosering. Hierdoor houdt het personeel meer tijd over voor de gast.

www.aquafox.nl


Wij zijn Gosling Coffee. Wij leveren duurzame koffie, rechtstreeks bij de boer ingekocht, aan bedrijven en organisaties.

Onze missie is koffieboeren een leefbaar inkomen verschaffen en toekomstperspectief bieden aan de huidige en volgende generaties.

Hoe we dat doen? Wij verkorten de koffieketen door middel van directe handel (beter bekend als ‘direct trade’). Daarnaast betalen we de boeren een eerlijke prijs. Hierdoor verduurzamen we de keten en kunnen we een betere kwaliteit koffie aanbieden, en dat proef je. Want van goeie koffie wordt iedereen beter.

Awesome coffee, happy farmers!

www.goslingcoffee.com


Kolibrie is al sinds 1994 dé specialist op het gebied van payroll, uitzenden en HRM. Wij onderscheiden ons door onze transparante werkwijze. Bij ons geldt dan ook “no nonsense”; je weet precies waar je aan toe bent.

Bij ons staat jouw personeel voorop; wij bieden hen de beste zorg en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hanteert Kolibrie scherpe all-in tarieven. Zo heb je op elk moment exact inzicht in je loonkosten en hoe deze zich verhouden tot je omzet en dat is natuurlijk voor jou als ondernemer wel zo prettig. Fijne bijkomstigheid; wij zijn landelijk vertegenwoordigd. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt om je van dienst te zijn!

Ontzorg jezelf met onze payroll services en richt je als ondernemer op zaken die echt belangrijk zijn.

www.kolibriepayroll.nl